Η Εταιρεία

Προσπαθούμε πάντοτε με στόχο την ικανοποίηση των πελατών με ένα απόλυτα καταρτισμένο και ικανό προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η κατασκευαστική εταιρεία Motosport ιδρύθηκε το 1990 από τον Ευάγγελο Γιάζμπο αξιοποιώντας την εμπειρική γνώση και στοχεύοντας στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατμίσεων μοτοσικλέτας στον Ελλαδικό χώρο που μέχρι τότε στηριζόταν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας πάντοτε με στόχο την ικανοποίηση των πελατών, με ένα απόλυτα καταρτισμένο και ικανό προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση σας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η Motosport με ανθρώπινο δυναμικό μοιρασμένο κατάλληλα σε τομείς όπως πωλήσεις, διαχείριση αποθήκης, τιμολόγηση, ηλεκτροσυγκόλληση, χειρισμός πρέσσας και εξυπηρέτηση πελατών είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες και συνεργάτες της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Το 2002 οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Motosport μεταφέρθηκαν από τη Β΄στη Γ΄ζώνη της βιομηχανικής περιοχής της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη. Η επιλογή της εγκατάστασης σε βιομηχανική περιοχή έγινε ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μεγάλων αποθηκευτικών χώρων προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετηθεί η συνεχώς αυξανόμενη παραγωγή μοντέλων. Σήμερα οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε 1000 m2 βιομηχανικής αποθήκης σε 150 m2 γραφείων και επιπλέον σε 350 m2 αποθηκευτικών χώρων των προϊόντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Έρευνα και Ανάπτυξη

Έρευνα και Ανάπτυξη

Στo πλαίσιo δημιουργίας και ανάπτυξης μιας νέας γενιάς εξατμίσεων, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που αφορούν στην όσο δυνατόν καλύτερη απόδοση αισθητικής, ακουστικής και δυναμικής δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα με ένα ειδικά καταρτισμένο προσωπικό που ασχολείται με την τεχνολογική εξέλιξη, τη συνεχή βελτίωση σχεδίασης και παραγωγής των προϊόντων με στόχο πάντοτε: τη χαμηλότερη ρύπη, το χαμηλότερο ήχο με ειδικά μελετημένο αποσιωπητήρα ρύθμισης ήχου, το πρωτότυπο desigh καθώς και τη μέγιστη δυνατή αύξηση της ιπποδύναμης της μηχανής, βασισμένη πάντα σε τέστ και δυναμομετρήσεις κατά την παραγωγή και ολοκλήρωση των προϊόντων.

Επίσης παραγγέλθηκαν υλικά υψηλής αντοχής με διαστάσεις και χρωματισμούς, αποκλειστικά και μόνο σχεδιασμένα για την ικανοποίηση των αναγκών μας, με στόχο την μείωση του βάρους της εξάτμισης μιας και οι σωλήνες αλουμινίου είναι πολύ ανθεκτικές και ελαφριές, καθώς και την επιλογή χρωμάτων για το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα μιας εξάτμισης που κάνει ήδη τη διαφορά στην ελληνική αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Σημεία Συνεργατών
Ικανοποιημένοι Πελάτες
Ολοκληρωμένα Projects
TestRides